faq

Ofte stilte spørsmål

Får jeg riper i lakken?


Nei. Vi bryr oss om lakken på bilen din. Våre nanoprodukter er utformet for å bryte ned og kapsle inn overflatesmuss som trygt kan fjernes fra kjøretøyets overflate ved hjelp av rene mikrofiberkluter uten å skade lakken.
Hvordan vasker du bilen?


Vi bruker varmt damp vask og andre miljøvennlige materialer. Denne metoden er effektiv fordi 130 grader varm damp kommer inn i alle bilens hjørner samtidig som den fjerner og dreper bakterier som har lagt seg på karosseriet, vinduer, panel, dører og taket. Denne metoden er godkjent av verdens helse organisasjon som mest effektive måten å drepe bakterier som en av dem er Covid 19. Vår nano-voks inneholder verdens hardeste naturlige beskyttende voks, høykvalitets carnauba, som gir bilen din en førsteklasses speilblank overflate.
Kan jeg kansellere bestillingen eller bytte tid / dato?


Timebestilling er bindende og må avbestilles 24 timer før avtale for å unngå avbestillingsgebyr. Dersom bilen ikke befinner seg på avtalt sted til avtalt tid, blir kunden belastet for oppdraget. Det er viktig for oss og ikke stå å vente for vi har mange biler å vaske. Ved forsinkelse over 15 minutter må vi fakturere tilleggsgebyr på kr 100,-
Er EkoShine i mitt område?


Akkurat nå dekker vi Oslo , Bærum , Lørenskog og Ski kommuner. Kontakt oss gjerne på telefon 23 65 44 40 eller info@ekoshine.no hvis du er utenfor tjenesteområdet. Vi kommer gjerne dit du er, og tar et ekstra kjøretilllegg.
Trenger vi tilgang til vann eller elektrisitet?


Nei det gjør vi ikke. Vi har alt i våre biler for å gjøre bilen din skinnende ren.
Må jeg rydde bilen fri for verdisaken?


Ja, vi ber om at du fjerner verdisaker fra bilen. Dette for å unngå ansvarsforhold om noe skulle bli borte eller skadet.
Hvor kan bilen min står parkert?


Vi anbefaler at du står parkert på en lite trafikkert vei. Det for at det skal være sikkert for våre ansatte å rengjøre kjøretøyet ditt.
Når er bilen min for skitten til vask?


Vi kan vaske hvilken som helst mengde smuss på bilen med varmtdamp . Det skjer gjennom at damp leveres med 9 atmosfæriske trykk, noe som bidrar til å fjerne selv veldig store mengder smuss fra bilen på trygg måte. Vår anbefaling er likevel å vaske bilen oftere som hjelper å holde bilen i bra stand .